E-commerce Manager med ekspertise indenfor Shopify Plus

Har du tekniske færdigheder indenfor HTML, CSS, JavaScript m.m.? Er du fortrolig med Shopify-platformen og har du erfaring med at udvikle webshops med fokus på at forbedre kundens oplevelse? Motiveres du af muligheden for at træde ind i en nyoprettet stilling, som du selv kan præge og ønsker du et fleksibelt arbejdsliv?
Så er det måske dig, vi er på udkig efter.

Stoy er en international multibrand koncept butik, som fører et kurateret udvalg af de mest eksklusive og profilerede brands i verden indenfor mode og livsstil. Butikken i hjertet af Aarhus understøttes af webshoppen www.stoy.com, hvor kundeoplevelsen ligesom i den fysiske butik er central. Til vores hovedkontor i Risskov søger vi nu en E-commerce Manager, som
bliver en del af et mindre team med reference til vores Head of E-commerce.

Som E-commerce Manager bliver din overordnede opgave at forbedre performance i vores online forretning, samt sikre at kundens oplevelse er i overensstemmelse med vores strategiske mål. Du bliver således ansvarlig for at udvikle og optimere vores e-commerce forretning i Shopify Plus, ligesom du skal selv implementere de tekniske løsninger. Du får
en bred kontaktflade til både kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. 

Dine primære opgaver
-Implementering af tekniske løsning og tilpasning af eksisterende funktioner efter behov.
-Identificering og løsning af problemer og fejl af teknisk karakter i samarbejde med teamet og eksterne samarbejdspartnere.
-Overvågning og analyse af webshoppens performance og forslag til forbedringer baseret på data og trends.
-Udarbejdelse af A/B tests og andre analysemetoder for optimering af konverteringsrater og salg.
-Løbende opdatering indenfor trends og udvikling relateret til e-commerce og Shopify platformen.

Dine kvalifikationer 
-En bachelor eller længere videregående uddannelse indenfor udvikling, e-commerce eller noget tilsvarende.
-Flere års dokumenteret erfaring med Shopify-platformen og udvikling af webshops er et krav.
-Fremragende tekniske færdigheder inden for HTML, CSS, JavaScript og andre relevante programmeringssprog.
-Erfaring med implementering og tilpasning af Shopify-temaer og plugins.
-Flydende på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

For at blive en succes i jobbet skal du kunne arbejde selvstændigt og være en effektiv problemløser samtidig med, at du trives i at samarbejde med kollegaer på tværs af teams. Du har et struktureret arbejdsmønster og et højt kvalitetsniveau og motiveres af at arbejde strategisk og dermed bidrage til udviklingen af forretningen. Af natur er du glad og positiv og sætter pris på et godt grin.

Dine muligheder
Vi tilbyder dig en nyoprettet stilling, som du selv kan præge og udvikle, i en ung og dynamisk virksomhed med vækstambitioner. I Stoy kerer vi os om både dit mentale og fysiske helbred og vi tilbyder derfor flere muligheder for motion og sociale arrangementer. Du bliver en del af et passioneret team og får en fleksibel hverdag med plads til at få privat- og arbejdsliv til at gå op i en højere enhed.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of E-commerce Louise Glud på tlf. 4110 7898 eller på mail lg@stoy.com. Din motiverede ansøgning inkl. CV og gerne et foto bedes du sende til job@stoy.com hurtigst muligt og senest den 24. maj 2024.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.