Sales Specialist medpassion for mode og flere års erfaring med salg og kundeservice (37 t. om ugen)

Har du mindst 5 års erfaring indenfor retail? Er du passioneret omkring mode og brænder du for at være på gulvet? Er salg, kundeservice og performance en del af dit DNA?
Så er det dig, vi har brug for!

Stoy er en international multibrand koncept butik, som fører et kurateret udvalg af de mest eksklusive og profilerede brands i verden indenfor mode og livsstil. Butikken i hjertet af Aarhus understøttes af webshoppen www.stoy.com, hvor kundeoplevelsen ligesom i den fysiske butik er central. Til vores butik i Aarhus søger vi en Sales specialist, som brænder for mode, salg og den gode kundeoplevelse.

Din primære opgave er at være i butikken, hvor du har fuldt fokus på kunderne og på at give dem den bedste service, rådgivning og inspiration. Vi er et travlt hus med mange projekter og det er vigtigt, at du kan fokusere, har overblik og kan have flere bolde i luften.

Dine Kvalifikationer

- Du har mindst 5 års erfaring inden for retail og en udbredt passion for mode
- Dit DNA er salg, service og performance.
- Du trives med at være på gulvet, får energi af at interagere med kunder, som du servicerer på etinspirerende, involverende og højt fagligt niveau.
- Du er imødekommende og tillidsvækkende.
- Du er en teamplayer, som ønsker at vinde sammen med dine kollegaer.

Dine Muligheder

Vi tilbyder dig en spændende hverdag i en ung og dynamisk virksomhed med vækstambitioner. I Stoy kerer vi om både dit mentale og fysiske helbred og vi tilbyder derfor
flere muligheder for motion og sociale arrangementer. Du bliver en del af et passioneret team med et tæt kollegialt sammenhold.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Retail Marie Gjesing på mgj@stoy.com. Din motiverede ansøgning inkl. CV og gerne et foto bedes du sende til job@stoy.com hurtigst muligt.
Vi holder løbende samtaler.