Elev - Butik

stoy søger - Elev til butik (women's)

Kunne du tænke dig at komme med på teamet i vores internationale multibrand butik, som fører nogle af de bedst profilerede brands i verden? Vil du have et job hvor du skaber ekstraordinære kundeoplevelser? Så kan dette unikke toårige elevforløb som salgsassistent måske være noget for dig. 

Hos stoy tilbyder vi 

En spændende og alsidig elevplads hvor du bliver en del af et ungt og dynamisk team med højt til loftet og et tæt sammenhold.  

Vi er en ambitiøs virksomhed i udvikling med fokus på at skabe den bedste kundeoplevelse for vores kunder og gode resultater i fællesskab. Samtidigt er hverdagen præget af drive og højt humør – og så er vi gode til at hjælpe og støtte hinanden på tværs. Hos os har du gode muligheder for at udvikle dig personligt såvel som fagligt, og vi påskønner at bidrage til din udvikling og fremtid. 

Du vil få dit daglige virke i teamet som driver vores butik. Der er fuld fart på vores udvikling, så du vil sideløbende få flere opgaver og en hverdag hvor du har rig mulighed for at udfolde og dygtiggøre dig. Du vil sammen med resten af teamet sikre et højt niveau af kundeservice samt salg i butikken. Ligeledes vil du være med til at holde en jævnlig kontakt til en række af vores brand. Du vil bidrage til vores butiksudstilling, og være med til at sikre at vore kunder møder en flot og inspirerende butik hver dag.

Uddannelsen indebærer 

Et toårigt forløb med daglig gang på vores hovedkontor i Risskov og vores butik i Aarhus C. Dine arbejdstider vil være skiftende og ligge i tidsrummet 8-18, det vil også være forventeligt at du skal arbejde weekender. Udover dit daglige arbejde hos stoy, skal du gennemføre i alt 12 ugers skole fordelt på 2 år. Skolegangen vil foregå på Aarhus Business College, du kan læse mere om uddannelsen her.

Vi forventer af dig 

  • At du har drive og interesse i vores forretning herunder de varer vi forhandler 
  • At du tager aktiv del i at gøre dit uddannelsesforløb til det bedst mulige. Vi vil gøre vores bedste for at udvikle dig, men forventer også at du selv engagerer dig i din udvikling 
  • At du forstår vigtigheden af den gode kundeoplevelse og altid følger dine opgaver til dørs. At du altid tager ejerskab og ansvar for dine opgaver, store som små 
  • Det er vigtigt at du fremstår skarp og sikker i din mundtlige og skriftlige kommunikation på dansk og engelsk 
  • At du er en teamplayer – som gerne går en ekstra mil for både vores kunder og dine kollegaer
  • At du kan arbejde i weekender
  • Relevant erfaring er en fordel, men ikke et krav 

Send os gerne din ansøgning og CV (med foto) til job@stoy.com hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og lukker opslaget, så snart vi har fundet den rigtige kandidat. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Store Manager Frederik Haarbo på fh@stoy.com 

Vi glæder os meget til at høre fra lige netop dig!